főoldal

rólunk

tanfolyamok

cégeknek

kapcsolat

oktatott

nyelvek

cím ikon

Pécs, Ifjúság útja 11.

email ikon

info@eldoradopecs.hu,  eldoradopecs@gmail.com

H-P 0900-1500

Eldorado logó
Eldorado fejléc
kötél

NYELVOKTATÁS

ÚJ MÓDSZEREKKEL

RUGALMAS IDŐPONTOKBAN

LEGJOBB ÁRON

SZEMÉLYRE SZABOTTAN

iránytű
tekercs

Tovább »

Gyere és kezDd el a nyelvtanulást az Eldorado Nyelviskolában kedvezményesen még ma!

RÓLUNK

Iskolánk 2017ben nyitotta meg kapuit, Pécs „Egyetemváros” - részén, azzal a céllal hogy minél hatékonyabban segíthessünk a nyelvet tanulni vágyóknak, akár személyesen akár online oktatás formájában.

 

Tudjuk,  hogy a sikert hosszú távon, folyamatos fejlesztéssel,  tanulással és a minőségi célok megújításával lehet csak elérni. Minőségi munka csak akkor jön létre, ha a résztvevők, a lehető legjobb tudásuk szerint dolgoznak, elhivatottan, lelkiismeretesen.

 

Elképzeléseink szerint a hatékony oktatás aktív, egyénre szabott, interaktív & motiváló.  Épp ezért az alapvető célokon túl, az Eldorado küldetése sokkal kiterjedtebb. Szeretnénk elérni, hogy az emberek merjenek beszélni idegen nyelveken. Merjenek kilépni a saját komfortzónájukból, ne rekedjenek meg a tankönyvek zárt rendszerében.

Akkor is beszéljenek, ha nem ismernek minden szót és kifejezést. A hibákat ne kudarcként éljék meg, hanem úgy, hogy a fejlődésükhöz elengedhetetlen, - ha egy órán 100 hibás felszólalásunk van, akkor az igazából 100 próbálkozást jelent. A céljait viszont csak az fogja elérni, aki mer és próbálkozik.

 

A nálunk oktató szakemberek lelkiismeretesen és komolyan veszik  a tudás átadását, így folyamatosan jobb és jobb megoldásokra törekszenek. Képesek tanulni, fejlődni, hogy teljesítményük állandóan magas színvonalú és megbízható legyen.

 

Eldorado-ban a hallgatóközönségnek alkalma nyílik rövid idő alatt, személyre szabottan, rugalmas időbeosztással minőségi és mennyiségi tudást elsajátítani. Csupán akarni kell, a többit bízd ránk.

 

Az alapvető célunk az, hogy széleskörű, mély nyelvtudást biztosítsunk azoknak, akik Eldorado-ba jönnek nyelvet tanulni.

 

Eldorado fehér logó

Eldorado Nyelviskola KFT.

 

2017.

© Minden jog fenntartva